-  - 
Startsida - 
Sök - 
Startsida -  / Aktuellt

Thomas Skärfstad tar emot priset för årets Premium Installer 2014.

 

 -  

Uponors intervju med Thomas Skärfstad

Hurra för 2014-års Premium Installer

För mycket gott samarbete och förtroende mellan parterna vill Uponor visa sin uppskattning genom att utse VVS-Rör AB till årets Premium Installer 2014. Uponor har fått en intervju med VVS-Rör AB:s VD, Thomas Skärfstad, som berättar om första året som Premium Installer.

Hur känns det att vara den förste som blir tilldelad detta pris?

Det känns lite ärofyllt. Jag tycker det är ett trevligt koncept. Premium Installer gör det i längden lönsamt på flera områden för flera parter. För oss, för Uponor och för slutkunden som kan känna sig trygg med säkra installationer som är utförda på ett professionellt och riktigt sätt.

Hur fungerar det att ha en regionsäljare dedikerad för er?

Det fungerar alldeles utmärkt! Vi är mycket nöjda med den support vi får när vi behöver. Att säljaren är kunnig i nya system och produkter, så att vi får utbildning i det direkt, är viktigt för oss.

Är ni i kontakt med vår tekniska support och hur upplever du den?

Inte så ofta; vi har hög kompetens själva med egna ingenjörer i huset. Kan t o m vara så att vi hjälper er att lösa problem! Det är mer säljaren vi har kontakt med, som hjälper oss vid behov.

Ger Premium Installer dig några fördelar vid kundbearbetning/upphandling/offerering?

Det är för tidigt att se några sådana effekter ännu. Generellt sett är det en ganska konservativ bransch så ett känt varumärke att referera till är alltid bra.

Vad tycker du är bäst med konceptet Premium Installer?

För oss är närheten och att samarbetet är så pass tight en fördel. Vi har varit med Uponor länge och jag tycker det är viktigt att hålla fast vid en leverantör för att verkligen säkra utbildningsfrågan, att vi KAN ett system utan och innan. Det ger säkra installationer och vi har väldigt få reklamationer tack vare det. Största fördelen är absolut utbildning och långsiktighet. Win-win helt enkelt!

Vad kunde bli ännu bättre?

Uponor kunde bli bättre på att bygga varumärket mot tredje part, slutkunden. Det skulle gynna både oss som installatör och Uponor som leverantör att konceptet Premium Installer blev mer känt och de fördelar som det ger slutkunden blir tydligare.

Fakta VVS-Rör AB - 2015

Geografiskt läge: Västerås. VVS-Rör är verksamma i hela Mälarområdet, med tonvikt på Västerås och Uppsala.

Antal anställda: Totalt 30 personer (20 montörer, 4 service montörer, 6 kontor/arbetsledning)

Verksamhetsområden: VVS-entreprenad, projektering och service – rörmokeri/rörservice

Historik: I år firar VVS-Rör 30 år i branschen.

 - Tillbaka  -    Upp  -