-  - 
Startsida - 
Sök - 
Startsida -  / Uppdrag

Verksamhetsbild

 

 -  

Uppdrag 2000

Kv Domald i Uppsala

Vi har fått i uppdrag att utföra rörentreprenaden av 32 st lägenheter och kontor med kyla i centrala Uppsala. Beställare: Riksbyggen Byggentreprenör: NCC Start nov -00, klart feb -02.

Kv Kungsängsterrassen i Uppsala

Vi skall där utföra rörentreprenaden av 32 st trevåningslägenheter och 8 st radhus. Beställare och byggare är Skanska i Uppsala. Start nov -00, klart okt -01.

Birger Jarlsgatan 18

Tillsammans med Bravida Öst skall vi utföra Kyl och VVS-entreprenaden för kontor. Byggare: NCC Start nov-00, klart feb -01.

Väringaskolan

Vi ska utföra rörinstallationen på Väringaskolan i Sigtuna. Skolan innehåller skolkök samt dagis. Beställare och byggare är JM i Uppsala. Start sep-00, klart i april-01.

KV Sadelplatsen

Utföra Kyl och VVS-entreprenaden på KV Sadelplatsen (Jaguar 2000) vid Järva krog i Solna. Start aug-00, klart febr-01. Arbetet kommer att sysselsätta 5 - 8 montörer. Beställare: Kadesjös i Västerås.

Komfortkyleentreprenaden för Marievik 27, plan 3

Detta är nya kontor för lantmäteristyrelsen. Beställare är Marievik fastigheter. Byggare är PEAB. Klart juni-00.

Karby sporthall i Vallentuna

Vi har fått uppdraget att utföra VVS-installationen på Karby sporthall i Vallentuna. Sporthallen är en nyproduktion på ca 1300 kvm med omklädningsrum och golvvärme. Beställare är Vallentuna kommun och byggare NCC Norrtälje. Start feb-00, klart aug-00.

Kv Kerstin Västerås

VVS-installationen på Kv Kerstin i Västerås. Objektet är att utföra åtta stora bostadsrättslägenheter i etage med hög standard belägna vid cityringen/Kristinagatan. Beställare och byggare är Byggpartner i Västerås. Start mars-00, klart aug-00.

Kv Regattan

Vi har erhållit rörentreprenaden på Kv Regattan i Västerås. Beställare är JM-bygg AB i Västerås. Projektet innebär byggnation av 43 st villor i olika storlekar vid Öster Mälarstrand. Byggstart jan-00, klart jan-01.

Rudbeckianska gymnasiet

Ombyggnation av nya annexet på Rudbeckianska gymnasiet, (Kv Domkyrkan). Beställare är Västerås stad och byggare är JM-bygg AB. Ombyggnationen avser totalrenovering av alla VVS-installationer. Byggstart jan-00, klart till semestern.

 - Tillbaka  -    Upp  -