-  - 
Startsida - 
Sök - 
Startsida -  / Uppdrag

Kvarteret Korsängen etapp 2 Enköping.

 

 -  

Uppdrag 2006

Kv Vilunda

Vi skall tillsammans med Skanska Uppsala utföra VS-entreprenaden för 59 nyproducerade lägenheter i fem våningar i centrala Upplands Väsby. Byggare: Skanska . Projektering start Nov -06 byggstart feb -07 klart april -08.

Kv Stenhagen västra

Vi skall tillsammans med NCC Uppsala utföra VS-entreprenaden för 46 nyproducerade radhus vid Stenhagen i Uppsala. Byggare: NCC Beställare: NCC Boende. Start Jan -07  byggtid ca 12 mån.

KV Ingrid Västerås

Vi har fått i uppdrag att utföra VS-entreprenaden på KV Ingrid. Entreprenaden avser 5 rot och 6 nya lägenheter. Beställare är Riksbyggen och byggentreprenör är Ångström & Mellgren. Arbetet startar med projektering nov 06 och produktionen börjar jan-07. Arbetet skall vara klart i aug 2007.

KV Kopparslagaren Enköping

Vi har fått i uppdrag att utföra VS-entreprenaden på KV Kopparslagaren. Entreprenaden avser 36 nya lägenheter i centrala Enköping. Byggentreprenör är Ångström & Mellgren. Arbetet startar med projektering nov 06 och börjar slutet an feb-07. Byggtid ca 1år.

KV Klockarbo Uppsala

Vi har fått i uppdrag att utföra VS-entreprenaden på KV Klockaren. Entreprenaden avser 112 lägenheter. Beställare Uppsala hem byggentreprenör är NCC Uppsala. Arbetet startar med projektering  dec 05 och produktionen börjar jan-06. Byggtid ca 16 mån.

KV Oden i Strängnäs

Vi har fått i uppdrag att utföra VS-entreprenaden på KV Oden. Entreprenaden avser 30 sjönära lägenheter. Beställare är Svenska hem och byggentreprenör är Ångström & Öholm. Arbetet startar med projektering mars 06 och produktionen börjar maj-06. Arbetet skall vara klart i dec 2006.

KV Fålhagen Uppsala

Vi har fått i uppdrag att utföra VS-entreprenaden på KV Fålhagen i Uppsala . Entreprenaden avser 80 små lägenheter. Byggentreprenör är NCC Uppsala. Arbetet startar med projektering juni-06 och produktionen börjar sep 06 byggtid ca 1 år.

Kv Ljungblomman Uppsala

Vi har fått i uppdrag att utföra VS-entreprenaden på KV Ljungblomman i Uppsala . Entreprenaden avser 29 lägenheter. Beställare är Riksbyggen och byggentreprenör är NCC Uppsala. Arbetet startar med projektering juni-06 och produktionen börjar aug-06. Arbetet skall vara klart i juni-07.

KV hedvig Västerås

Vi har fått i uppdrag att utföra VS-entreprenaden på KV hedvig. Entreprenaden avser 22 stora lägenheter. Beställare är Riksbyggen och byggentreprenör är Ångström & Öholm. Arbetet startar med projektering jan 06 och produktionen börjar mars-06. Arbetet skall vara klart i dec 2006.

Kv Korsängen etapp 2 Enköping

Nu fortsätter vi med etapp 2 på korsängen i Enköping. Projekteringen är avslutad och vi startade produktionen i feb -06. Arbetet skall vara klart för inflyttning i första trapphuset till jul 2006.

 - Tillbaka  -    Upp  -